neonszöveg


 


. ~*~ . Tanulj velem! :) . ~*~ .


Szeretettel köszöntelek!

Regisztráltál a Gportálon és nem tudod, mit, hogyan csinálj?

Ezen az oldalon találsz "Gportálos alapok"-at, amik a segídségedre lehetnek.

Az oldalt közel 1 éve hoztam létre. Azóta sok-sok változáson ment már keresztül úgy küllemileg, mint tartalmilag, főként azért, mert a legfontosabb "alapok" leírását:
- hogyan illessz be képet,
- hogyan választhatsz stílust,
- fejlécet vagy logót tegyél az oldalra,
   ... stb.
befejeztem, természetesen a teljesség igénye nélkül.
Itt valóban "csak" az alapok vannak.

*

Jó tanulást! :)

*

Kicsit az előzményekről:
Ez az oldal az "eredeti" izike2 gportálos oldalam "része", ezért itt az "itt tudsz kérdezni" modult megszüntettem (bocs!), mert ott írhattok nyugodtan, hiszen a 2 oldal "csak" kiegészíti egymást, de gyakorlatilag egy portál (legalábbis számomra) :) és mert oda mindig benézek.

*

Többen jeleztétek, hogy nem tudtok belépni a regisztrációs kódotokkal, ezért mondom:
Semmi sincs az oldalon regisztrációhoz kötve! :)

*

Ezt az oldalt tulajdonképpen azért hoztam létre, hogy a leírásokhoz a szemléltető képeket könnyebben tudjam megcsinálni.

Szerettel várlak
az izike2 portálszépítő
oldalamra is! :)


Örülök, hogy itt vagy! :)
Az oldal küllemét az utolsó frissítésnél teljesen megváltoztattam, de ez nem befolyásolja a "Gportálos alapok" leírásban foglaltakat.

                         . izike


utolsó frissítés: 2008.11.22. 

            izike-tanuljvelem
                                      a lap indult: 2007.09.04.


Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG