neonszöveg


 


. ~*~ . Tanulj velem! :) . ~*~ .


Szeretettel köszöntelek!

Regisztráltál a Gportálon és nem tudod, mit, hogyan csinálj?

Ezen az oldalon találsz "Gportálos alapok"-at, amik a segídségedre lehetnek.

Az oldalt közel 1 éve hoztam létre. Azóta sok-sok változáson ment már keresztül úgy küllemileg, mint tartalmilag, főként azért, mert a legfontosabb "alapok" leírását:
- hogyan illessz be képet,
- hogyan választhatsz stílust,
- fejlécet vagy logót tegyél az oldalra,
   ... stb.
befejeztem, természetesen a teljesség igénye nélkül.
Itt valóban "csak" az alapok vannak.

*

Jó tanulást! :)

*

Kicsit az előzményekről:
Ez az oldal az "eredeti" izike2 gportálos oldalam "része", ezért itt az "itt tudsz kérdezni" modult megszüntettem (bocs!), mert ott írhattok nyugodtan, hiszen a 2 oldal "csak" kiegészíti egymást, de gyakorlatilag egy portál (legalábbis számomra) :) és mert oda mindig benézek.

*

Többen jeleztétek, hogy nem tudtok belépni a regisztrációs kódotokkal, ezért mondom:
Semmi sincs az oldalon regisztrációhoz kötve! :)

*

Ezt az oldalt tulajdonképpen azért hoztam létre, hogy a leírásokhoz a szemléltető képeket könnyebben tudjam megcsinálni.

Szerettel várlak
az izike2 portálszépítő
oldalamra is! :)


Örülök, hogy itt vagy! :)
Az oldal küllemét az utolsó frissítésnél teljesen megváltoztattam, de ez nem befolyásolja a "Gportálos alapok" leírásban foglaltakat.

                         . izike


utolsó frissítés: 2008.11.22. 

            izike-tanuljvelem
                                      a lap indult: 2007.09.04.


Ingyenes, magyar fejlesztésû online AI kalandkönyvek és szabadulószobák. Regisztrálj és játsz! Garantált szórakozás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ingyenes, magyar nyelvû nyomozós kalandjátékok lebilincselõ történetekkel és grafikával! www.cluequestgame.hu    *****    A nagy nyári melegben hûsöljetek a Vízibálon a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Szobafestõ Budapest területén, legyen szó tisztasági festésrõl, vagy komplexebb munkálatokról, mi rendelkezésre állunk!    *****    Svéd termék a legjobb áron! Regisztrálj vásárlónak és kapj egyszeri 2000 Ft-ot és 15% kedvezményt a katalógusból! Svéd    *****    Azariah - RAMPAPAPAM formabontó verzióban, hallgasd, likeold, mutasd meg a spanodnak is :D    *****    ClueQuest- Új, ingyenes online nyomozós játék! Fejtsd meg a rejtélyt, és találd meg a tettest!Gyere cluequest.gportal.hu    *****    Szobafestõ Budapest    *****    Svéd termékek!Csatlakozz hozzám és kapj 2000,- Ft kedvezményt-15% kedvezmény a katalógus árból!Parfümök, szépségápolás!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168